معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه:

آب در غزه دیگر قابل شرب نیست

معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه شامگاه چهارشنبه هشدار داد که آب در نوار غزه دیگر قابل شرب نیست.
کد خبر: ۱۴۲۶۶۱۸

به گزارش جام جم آنلاین، «مارتین گریفیتس» معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه بار دیگر بر عدم هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه تاکید کرد.

وی گفت: «همه تیم‌های ما آماده کمک به غزه بوده و من از کشور‌هایی که تمایل خود را برای ارائه کمک ابراز کرده‌اند سپاسگزارم».

معاون دبیر کل سازمان ملل تاکید کرد که باید مکانیزمی برای ورود کمک‌ها به نوار غزه ایجاد شود».

گریفیتس گفت: «سازمان ملل برای کمک‌رسانی به غزه به بودجه فوری نیاز دارد و آب در آنجا دیگر قابل شرب نیست».

از سوی دیگر سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین امروز، از کمبود جدی دارو و مشکل انتقال مجروحان به بیمارستان، نجات افرادی که در زیر آوار مانده‌اند، خبر داد و تاکید کرد که قطع آب و وخامت اوضاع سیستم فاضلاب، خطرات سرایت بیماری‌های واگیردار را بالا برده است.

وزارت بهداشت فلسطین از سازمان‌های بین‌المللی خواست که به وظایف خود در توقف تجاوزات به نوار غزه و کرانه باختری عمل کنند. 

بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در هفتم اکتبر گذشته، کابینه رژیم اشغالگر قدس ضمن اعمال محاصره همه‌جانبه و جلوگیری از ورود غذا، دارو، برق، سوخت و حتی آب به نوار غزه، دستور آغاز حملات گسترده به این منطقه را صادر کرد و در جدیدترین جنایت خود، شب گذشته (سه‌شنبه) بیمارستان «المعمدانی» را هدف قرار داد و بر اساس آمار رسمی، موجب شهادت دست‌کم ۵۰۰ فلسطینی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها