هرمزگان-جام جم انلاین-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: با اجرای طرحهای تشویقی و مدیریت مصرف، تابستان امسال قطعیهای برنامهریزی شده اعمال نمی شود.
محمد کریمی در جمع خبرنگاران، افزود: امسال هرمزگانیها می توانند به ازای هر کیلووات ساعت صرفهجویی در ماه نسبت به سال گذشته، ۲ هزار تومان پاداش بگیرند.
وی با اشاره به افزایش دمای هوا و مصرف برق، تصریح کرد: اوج مصرف در ۱۳ اردیبهشت رخ داد و مصرف برق به هزار و ۸۱۵ مگاوات رسید.
کریمی با بیان اینکه مصرف برق نسبت به مدت مشابه پارسال ۵ درصد افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: اوج مصرف برق در هرمزگان بین ساعت ۱۳ تا ۱۸ است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با اشاره به اینکه با شست و شوی به موقع و نصب سایه بان بر روی کولرها می توان حدود ۳۰ درصد در هزینه های برق صرفه جویی کرد، عنوان کرد: هرمزگان ۷۵۷ هزار مشترک برق دارد که ۸۲ درصد از آن ها در بخش خانگی هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بررسی کرد
بهروز سلطانی در گفتوگو با «جامجم» آنلاین:
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است