به گزارش جام جم آنلاین، در این گزارش تاکید شده است که اگرچه تمام ۱۹۴ کشور عضو WHO به هدف تعیین شده در سال ۲۰۱۳ متعهد شدند اما فقط ۵ درصد از کشورهای عضو این سازمان با اجرای سیاستهای اجباری و جامع، توانستهاند کاهش مصرف سدیم را عملی کنند.
کارشناسان این سازمان در گزارش مزبور خاطر نشان کردهاند: این پیشرفت کُند بوده و تنها چند کشور توانسته اند مصرف سدیم را کاهش دهند اما هیچ کشوری نتوانسته به طور کامل به هدف تعیین شده دست یابد.
به گفته موسسه سنجش و ارزیابی سلامت، سدیم یک ماده مغذی ضروری است اما مصرف بیش از حد آن خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی و مرگ زودرس را در افراد افزایش می دهد و هر ساله باعث حدود دو میلیون مرگ زودهنگام در سراسر دنیا می شود.
در حالی که منبع اصلی سدیم، نمک خوراکی (سدیم کلرید) است اما طعم دهندههای دیگری مانند سدیم گلوتامات نیز از جمله این منابع هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد