
به گزارش جام جم آنلاین، مهدی تاج در گفتوگو با ایسنا درباره خداحافظی کارلوس کی روش و آخرین وضعیت سرمربیگری تیم ملی خاطرنشان کرد: فدراسیون کار درستی انجام داد و از کیروش به خاطر زحماتی که کشید، تجلیل به عمل آورد، وی در طول ۸ سال نسلی را در کشور ایجاد کرد و زحمات زیادی را کشید.
بازگرداندن کیروش اشتباه نبود
وی اضافه کرد: خیلیها از فدراسیون انتقاد کردند که آمدن کی روش خیلی مثبت نبود ولی دیدید قطر با امکانات مالی خوبی که دارد، به سراغ کیروش رفت. بنابراین انتخاب فدراسیون نادرست نبود و مسیر درستی را پیش رفته بود.
تاج افزود: با رفتن کی روش حالا فدراسیون باید دنبال یک سرمربی جدید دیگری باشد، این کار در حال شکل گیری است، اما زمانش مشخص نیست. هر زمان سرمربی جدید فوتبال نهایی شد و هیات رئیسه آن را تصویب کرد، اعلام خواهیم کرد.
او همچنین در آیین تجدید میثاق جامعه ورزش با آرمانهای امام راحل اظهار کرد: جامعه ورزش هر سال برای تجدید بیعت با آرمانهای امام به مرقد مطهر ایشان میآیند و امسال هم جامعه ورزش حضور گستردهای داشتند. خودمان را مدیون خون شهدا و انقلاب میدانیم و ایثارگریهای همه آنها را را از نزدیک دیدهایم.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: