آمریکا خشونت ارتش میانمار علیه اقلیت روهینگیا را نسل‌کشی می‌داند

مقام‌های آمریکایی به خبرگزاری رویترز گفتند که آنتونی بلینکن امروز اعلام می‌کند که واشنگتن به صورت رسمی خشونت ارتش میانمار علیه اقلیت مسلمان روهینگیا را نسل کشی و جنایت علیه بشریت می‌داند.
کد خبر: ۱۳۵۹۳۸۹
به گزارش جام جم آنلاین، رویترز نوشت که نیرو‌های مسلح میانمار در سال ۲۰۱۷میلادی و در عملیاتی نظامی علیه اقلیت روهینگیا، دستکم ۷۳۰ هزار تن از این قوم را آواره و روانه بنگلادش کردند. ارتش میانمار در سال ۲۰۲۱ با کودتا قدرت را در دست گرفت.

از جنگ سرد تاکنون وزارت امور خارجه آمریکا ۶ بار واژه نسل کشی را در ارتباط با کشتار‌های بوسنی، روآندا، عراق، دارفور سودان، حملات داعش علیه ایزدی‌ها و دیگر اقلیت‌ها و اقلیت مسلمان نشین اویغور به کار برده است.

در جریان سخنرانی امروز، بلینکن همچنین خبر از اختصاص یک میلیون دلار کمک مالی بیشتر به تیم تحقیقاتی سازمان ملل خواهد داد. این نهاد مشغول جمع آوری شواهد برای دادگاه احتمالی بوده و دیوان کیفری بین المللی نیز مشغول تحقیق در مورد اخراج اقلیت مذکور است.
 
منبع: ایرنا
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها