خود کرهای ها آن را بهعنوان پیشغذا یا میانوعده هم استفاده میکنند البته در مصرف این ترشی بهدلیل تندبودن باید احتیاط کرد تا معده و دستگاه گوارش را با مشکل مواجه نکند.
مواد اولیه:
کاهویچینی کوچک: یک عدد(4000 تومان)
تربسفید متوسط: یک عدد(500 تومان)
پیازچه متوسط: 5عدد(500 تومان)
هویج متوسط: یک عدد(500 تومان)
سیر رندهشده: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک دریا: 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رندهشده: نصف قاشق چایخوری
سسماهی یا آب: 5 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: از هر کدام 3 قاشق غذاخوری(3000 تومان)
آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری(1000تومان)
طرز تهیه:
کاهو را خردکرده و حدود یکساعت در آبنمک میگذاریم تا ترد شود سپس آن را خوب با آب سرد آبکشیکرده و روی پارچه نخی میگذاریم تا آب اضافهاش گرفته شده و خشک شود. تربسفید، هویج و پیازچه را شسته و به اندازه دلخواه برشزده و خردکرده و کنار میگذاریم.
در یک قابلمه دو لیوان آب و دوقاشق غذاخوری آرد برنج ریخته و روی حرارت میگذاریم و بعد از کمی گرمشدن شکر را به آن اضافه میکنیم تا وقتی که حبابهای ریز روی آن ظاهر شود سپس پوره را از روی حرارت برمیداریم.
در ظرف مناسبی سیر رندهشده، زنجبیل رندهشده، سس ماهی یا آب، پوره آردبرنج، پودر فلفلقرمز و پاپریکا را ریخته و خوب هم میزنیم و بعد کاهو، تربسفید، هویج و پیازچه را به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم.
در این مرحله ترشی را در ظرف درداری ریخته(کمی سرش را خالی میگذاریم) و خوب فشار میدهیم تا هوای بین مواد خارج شود سپس در ظرف را محکم کرده و آن را سه روز در محیط آشپزخانه میگذاریم تا عمل تخمیر انجام شود. بعد این ترشی خوشمزه را در یخچال گذاشته و با انواع غذا سرو میکنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: