طبق نتایج یک مطالعه، کاهش مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده و مصرف بیشتر میوه و سبزیجات می تواند میانگین طول عمر افراد را تا ۸ ماه افزایش دهد.
کد خبر: ۱۳۴۲۸۷۹
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایلینوی شیکاگو همچنین دریافتند این روند موجب کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان هم می‌شود.

متخصصان معتقدند افزایش فعالیت فیزیکی از طریق دوچرخه سواری یا پیاده روی به جای رانندگی، بسیار برای سلامت مفید است.

به گفته محققان روزانه حداقل ۵ وعده انواع میوه و سبزیجات مصرف کنید. تمام انواع میوه‌ها و سبزیجات تازه، منجمد، خشک شده و کنسروشده در این شمارش در نظر گرفته می‌شوند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها