
دکتر فریبا شیروانی، فوق تخصص عفونی کودکان در گفتگو با جام جم می گوید: اگر کودکی سابقه ترومبوآمبولی و یا افزایش احتمال لخته شدن خون و یا سابقه واکنش آنافیالکسی بدنبال تزریق واکسن در کودکی داشته باشد باید در مورد تزریق واکسن كرونا با متخصص مشورت كند.
وی می افزاید: در صورتیکه در کودکی تب وجود داشته باشد و یا علايم سرماخوردگی و احتمال ابتلا به بیماری کرونا مطرح باشد بهتر است واکسیناسیون در وى به تعویق افتد.
وی با اشاره به بی عارضه بودن واکسیناسیون در كودكانی كه داروى ضد تشنج مصرف می کنند، تاکید کرد: در صورتی که مشکل پیشرونده عصبی در کودکان وجود نداشته باشد، منعى برای واكسيناسيون نخواهند داشت و در کودکانی که در حال مصرف داروهای ضد تشنج هستند براى انجام واكسيناسيون منعى وجود ندارد.
پونه شيرازى - سلامت / روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد