هادی آجیلی در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد:

خطوط قرمز استراتژیک آمریکا در افغانستان

عضو هیات علمی دانشکده روابط بین الملل دانشگاه علامه طباطبایی(ره) تاکید کرد : مقامات دو حزب دموکرات و جمهوریخواه همواره خطوط قرمز استراتژیک خود را در افغانستان مدنظر قرار داده اند.
کد خبر: ۱۳۳۲۶۰۳

دکتر هادی آجیلی در گفت و گو با جام جم آنلاین اظهار داشت : " دولتهای بوش، اوباما، ترامپ و بایدن حول یک محور راهبردی مشخص و دغدغه های استراتژیک تعین شده در افغانستان حرکت کرده اند و تفاوتی میان آنها در رویکرد کلانشان در قبال این کشور و تحولات داخلی آن وجود نداشته است. اگرچه در برخی مواضع رفتاری و گفتاری ، میان آنها تفاوتهایی وجود داشته است اما این تفاوتها، معطوف به اصل سیاستگذاری های کلان آمریکا در افغانستان نیست. "

این استاد دانشگاه تاکید کرد : " نمی توان بدون توجه به این استراتژی ها ، وقایع و حوادثی که در افغانستان رخ می دهد را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. یکی از این استراتژی ها، زمینه سازی برای مداخله سیاسی و امنیتی دائمی آمریکا در افغانستان و شبه قاره هند می باشد. "

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها