گل‌محمدی با فیگور بوکسوری (+عکس)

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در جمع اعضای تیم ملی بوکس ایران حضور یافت و با فیگور بوکسوری با آنها عکس یادگاری انداخت.
کد خبر: ۱۳۱۸۷۹۷

به گزارش جام جم آنلاین، یحیی گل‌ محمدی، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که به همراه کاروان بوکس ایران در یک پرواز برای بازگشت به کشورمان حضور داشت، ضمن تبریک بابت مدال‌های شاگردان استکی در فرودگاه امام خمینی (ره)، عکس یادگاری با فیگور بوکسوری در جمع اعضای تیم ملی به ثبت رساند.

تیم ملی بوکس کشورمان توانست در این دوره از مسابقات به میزبانی دبی امارت، دو مدال نقره توسط دانیال شه‌بخش و میثم قشلاقی و دو مدال برنز توسط پوریا امیری و سید شاهین موسوی کسب کند.

گل‌محمدی با فیگور بوکسوری (+عکس)

 

منبع: فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها