رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر اعلام کرد:

انجام ۱۷ هزار تست pcr در مبادی مرزی کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: بیش از ۱۷ هزار تست pcr در مبادی مرزی کشور انجام و بیش از ۳۲۵ هزار نفر هم پایش شدند.
کد خبر: ۱۳۱۷۹۱۵

به گزارش جام جم آنلاین از سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، مهدی ولی پور افزود: در طرح مراقبت بهداشتی پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در مبادی مرزی رسمی کشور که با همکاری جمعیت هلال احمر همراه و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است، از ۱۷ هزار و ۲۰ نفر در مبادی مرزی کشور تست pcr گرفته و ۳۲۵ هزار و ۵۲۰ نفر هم پایش شدند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اظهارداشت: طرح مراقبت بهداشتی پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در مبادی مرزی رسمی کشور از ٢٠ اسفندماه کلید خورد و با مشارکت ۴۷۱ نیروی عملیاتی در ١۶ استان در حال اجرا است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها