کشف احتکار۳۴۰ تن نهاده دامی در نمین

کشف احتکار۳۴۰ تن نهاده دامی در نمین
فرمانده انتظامی استان اردبیل از کشف ۳۴۰ تن نهاده دامی احتکار شده در عملیات مشترک ماموران پلیس امنیت عمومی اردبیل و نمین خبرداد.
کد خبر: ۱۳۱۷۰۳۱
به گزارش جام جم آنلاین اردبیل سردار هوشنگ حسینی اظهارکرد: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز و به دنبال دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر احتکار نهاده‌های دامی در یک سوله در شهرک صنعتی نوجه‌ده بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی نمین قرار گرفت. 

وی افزود: با تحقیقات میدانی صحت گزارش‌های دریافتی برای پلیس محرز و پس از هماهنگی قضایی ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان نمین در قالب اکیپ عملیاتی مشترک با ماموران پلیس امنیت عمومی استان اردبیل به محل اعزام و در بازرسی‌های به عمل آمده ۳۴۰ تن نهاده دامی که به صورت غیرقانونی احتکار و دپو شده بود را کشف و سوله با دستور مقام قضایی پلمب شد.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با اشاره به دستگیری یک محتکر در این عملیات گفت: کارشناسان ارزش نهاده‌های دامی احتکار شده را ۱۵ میلیارد ریال اعلام کردند.
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها