سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا
برای تهیه مارمالاد پرتقال ابتدا پوست دو عدد از پرتقال ها را به صورت خلالی خرد کنید سپس پوست پرتقال خرد شده را به مدت یک ساعت درون آب سرد قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده پوست پرتقال خرد شده را درون آبکش بریزید. سپس پوست پرتقال را به همراه آب درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس پوست پرتقال را دوباره درون آبکش بریزید و به مدت دو مرتبه دیگر نیز پوست پرتقال را به همین روش بجوشانید تا تلخی آن از بین برود.
در این مرحله از دستور تهیه مارمالاد پرتقال ابتدا پوست پرتقال ها را بگیرید سپس با کمک چاقو بین پره های پرتقال را ببرید و فیله های آن را جدا کنید و باقی مانده پرتقال ها را فشار دهید تا آب آن ها گرفته شود سپس پرتقال ها را درون میکسر یا غذاساز بریزید تا به صورت پوره در آیند.
پوره پرتقال را درون قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت شعله گاز قرار دهید تا مارمالاد به مدت نیم ساعت پخته شود و بعد از گذشت ۱۵ دقیقه پوست پرتقال خلالی خرد شده را به پوره پرتقال اضافه کنید.
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بعد از اینکه پودر ژلاتین اسفنجی شکل شد آن را روی بخار آب قرار دهید تا حل شود و در مرحله آخر طرز تهیه مارمالاد پرتقال بعد از گذشت نیم ساعت از پخت مارمالاد آبلیمو را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه مارمالاد یک جوش زد مایع ژلاتین را به آن بیفزایید و بعد از ۲ دقیقه حرارت شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا مارمالاد سرد شود سپس آن را درون شیشه بریزید و شیشه مارمالاد را به مدت یک شب درون یخچال قرار دهید توجه داشته باشید که بعد از گذشت یک شب مارمالاد پرتقال قابل استفاده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد