یه املت خوشمزه، از نوع هندیش
طرز تهیه املت ماسالا هندی
فقط ما ایرانیها نیستیم که عاشق طعم انواع املتیم. تونسیها هم صبحهایشان را با املت مخصوص تونسی شروع میکنند و املت هندی هم یکی از محبوبترین غذاهای هندی محسوب میشود.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
مواد لازم برای تهیه املت هندی

طرز تهیه املت هندی
پیاز خرد شده، فلفل سبز، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را در یک کاسه ریخته و آن را خوب هم بزنید. سپس تخممرغها را بشکنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید.
روغن یا کره را در یک ماهیتابهی تفلون (نچسب) بزرگ گرم کنید. پس از اینکه روغن به خوبی گرم شد، یک سوم مواد تهیه شده را در ماهیتابه ریخته و ماهیتابه را طوری تکان دهید تا تمام مواد به طور مساوی در تابه پخش شود. قسمت زیرین املت هندی را به مدت یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد و رنگ قهوهای روشن به خود بگیرد و اطراف آن تا حدودی ترد شود. املت را در تابه برگردانید و یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا سمت دیگر آن سرخ شود. سپس آن را در ظرف دیگری کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
دو سوم مواد باقیمانده از املت هندی را در دو سری جداگانه مطابق مرحله قبل سرخ کنید. سپس کمی آب لیمو جهت مزهدار کردن املت روی آن بریزید و یا آن را با لیموی تازه سرو کنید.
شما میتوانید املت هندی را به همراه نان تست و یا با قرار دادن آن در نان چاپاتا سرو نمایید. همچنین با در نظر گرفتن ذائقهی خود میتوانید برای تزیین و خوشمزهتر شدن املت از سس گوجه فرنگی کاله و یا سس فلفل سبز استفاده کنید.
- میتوان برای خوشمزهتر شدن املت هندی با توجه به علاقهی خود از گوجهفرنگی، قارچ تازه و یا فلفل سبز خرد شده استفاده کرد.
- در صورتی که به طعم پنیر علاقمند هستید میتوانید از مقداری پنیر کاله روی املت داغ به صورت رنده شده و یا تکهای استفاده کنید.
- برای نرمتر و پفکی شدن بافت املت میتوانید از چند قاشق شیر کمچرب کاله در هنگام مخلوط کردن مواد استفاده کرد.
- در هنگام پخت در ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا سطح رویی املت نیز به خوبی پخته شود؛ این کار به شما کمک میکند تا املت راحتتر در ماهیتابه برگردانده شود.