jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۹۹۱۳۴   ۱۸ دی ۱۳۹۹  |  ۲۱:۱۹

یه املت خوشمزه، از نوع هندیش

طرز تهیه املت ماسالا هندی

فقط ما ایرانی‌ها نیستیم که عاشق طعم انواع املتیم. تونسی‌ها هم صبح‌هایشان را با املت مخصوص تونسی شروع می‌کنند و املت هندی هم یکی از محبوب‌ترین غذاهای هندی محسوب می‌شود.

طرز تهیه املت ماسالا هندیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه املت هندی
تخم‌مرغسه عدد
پیاز کوچک (خرد شده)یک عدد
فلفل سبز تند (خرد شده)یک عدد
گشنیز تازه (خرد شده)دو قاشق غذاخوری
فلفل قرمزیک دوم قاشق غذاخوری
زردچوبهیک دوم قاشق غذاخوری
نمک
کره پاستوریزه دوقاشق غذا خوری
لیمو و یا آب لیموی تازهیک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (خرد شده)یک عدد
طرز تهیه املت ماسالا هندی
طرز تهیه املت هندی
مرحله اول

پیاز خرد شده، فلفل سبز، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را در یک کاسه ریخته و آن را خوب هم بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید.

 

مرحله دوم

روغن یا کره را در یک ماهیتابه‌ی تفلون (نچسب) بزرگ گرم کنید. پس از اینکه روغن به خوبی گرم شد، یک سوم مواد تهیه شده را در ماهیتابه ریخته و ماهیتابه را طوری تکان دهید تا تمام مواد به طور مساوی در تابه پخش شود. قسمت زیرین املت هندی را به مدت یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد و رنگ قهوه‌ای روشن به خود بگیرد و اطراف آن تا حدودی ترد شود. املت را در تابه برگردانید و یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا سمت دیگر آن سرخ شود. سپس آن را در ظرف دیگری کنار گذاشته و گرم نگه دارید.

مرحله سوم

دو سوم مواد باقی‌مانده از املت هندی را در دو سری جداگانه مطابق مرحله قبل سرخ کنید. سپس کمی آب‌ لیمو جهت مزه‌دار کردن املت روی آن بریزید و یا آن را با لیموی تازه سرو کنید.

مرحله چهارم

شما می‌توانید املت هندی را به همراه نان تست و یا با قرار دادن آن در نان چاپاتا سرو نمایید. همچنین با در نظر گرفتن ذائقه‌ی خود می‌توانید برای تزیین و خوشمزه‌تر شدن املت از سس گوجه فرنگی کاله و یا سس فلفل سبز استفاده کنید.

چند نکته
  • می‌توان برای خوشمزه‌تر شدن املت هندی با توجه به علاقه‌ی خود از گوجه‌فرنگی، قارچ تازه‌ و یا فلفل سبز خرد شده استفاده کرد.
  • در صورتی که به طعم پنیر علاقمند هستید می‌توانید از مقداری پنیر کاله روی املت داغ به صورت رنده شده و یا تکه‌ای استفاده کنید.
  • برای نرم‌تر و پفکی شدن بافت املت می‌توانید از چند قاشق شیر کم‌چرب کاله در هنگام مخلوط کردن مواد استفاده کرد.
  • در هنگام پخت در ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا سطح رویی املت نیز به خوبی پخته شود؛ این کار به شما کمک می‌کند تا املت راحت‌تر در ماهیتابه برگردانده شود.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
علی‌ اکرمی زائر همیشه خندان

علی‌ اکرمی زائر همیشه خندان

خدای مهربان، ما خیلی ضعیفیم، خیلی ضعیف‌تر از آن‌که دیگران تصور می‌کنند، ما خیلی حتی ضعیف‌تر از آن هستیم که خودمان تصور می‌کردیم.

مساله FATF با ما چیست؟

مساله FATF با ما چیست؟

گروه ویژه اقدام مالی موسوم به اف‌ای‌تی‌اف یک سازمان بین‌الدولی است که توسط ایالات متحده آمریکا و متحدان آن (گروه هفت) در شهر پاریس و در سال ۱۹۸۹ میلادی پایه‌گذاری شد.

گفتگو

بیشتر
بارداران، معاف از خانه‌ تکانی

دکتر سونیا اسکندریون، متخصص جراحی زنان تأکید می‌کند بارداران از پرداختن به فعالیت‌هایی که با خطر افتادن همراه است، پرهیز کنند

بارداران، معاف از خانه‌ تکانی

مدرسه خیابانی (+تصاویر)

گفت‌و گو با دکتر حسن گلچین‌ نژاد دزفولی، استاد دانشگاه و معلم باسابقه‌ای که به کودکان کار مهاجر در خیابان درس می‌دهد

مدرسه خیابانی (+تصاویر)

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
یک عصر متفاوت

در مرحله نیمه‌نهایی عصرجدید چه اتفاقاتی افتاد؟ به همراه جزئیاتی از چگونگی برگزاری مرحله پایانی

یک عصر متفاوت

پیشخوان

بیشتر