یه سوپ گرم و مقوی برای روزهای سرد زمستان

طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل

در این مطلب طرز تهیه سوپ زنجبیل را به شما آموزش می‌دهیم؛ یک غذای عالی برای تقویت سیستم ایمنی بدن. با ما همراه باشید
کد خبر: ۱۲۹۴۰۱۷

طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیلبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه سوپ زنجبیل
کره پاستوریزه۵۰ گرم
پیاز خرد شدهیک عدد بزرگ
زنجبیل تازه رنده شدهیک چهارم لیوان
سیرچهار حبه
آب مرغ غلیظدو لیوان
هویج نگینی خرد شدهیک لیوان
سرکه قرمزسه قاشق غذاخوری
آب لیمو تازهدو قاشق غذاخوری
نمک
فلفل سیاه
پودر کارینوک قاشق چای‌خوری
پیازچه خرد شدهدو ساقه
طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل
طرز تهیه
مرحله اول

در یک قابلمه مناسب، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. سپس پیاز را در قابلمه ریخته و تفت دهید. وقتی که پیاز کمی سبک شد، سیر و زنجبیل رنده‌شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. مراقب باشید که قبل از آنکه آب پیازها کاملا جمع شود و سیر حالت سوختگی به خود بگیرد، مرحله بعد را انجام دهید.

مرحله دوم

آب مرغ، هویج و سرکه قرمز را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید. وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند، شعله را کمتر کنید و به هویج برای پختن فرصت دهید. بین نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه برای پختن هویج و قوام آمدن مواد وقت لازم دارید.

مرحله سوم

قابلمه را از روی حرارت بردارید و وقتی مواد از دمای جوش بیرون آمدند، با غذاساز سوپ را یکدست کنید. سپس نمک، فلفل و آب‌لیمو را هم به سوپ اضافه کنید و چند دقیقه دیگر آن را بجوشانید تا به غلظت دلخواهتان برسد. می‌توانید این سوپ را با خامه‌ترش تزیین کنید یا اینکه به ریختن پیازچه‌های تازه‌ای که ریز خرد کرده‌اید اکتفا کنید.

این سوپ غذای مفیدی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها