به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر، شرکت نایک اکنون به مشتریان خود اجازه می دهد با کمک دستیار هوشمند صوتی بند کفش هایشان را ببندد.
کتانی های Adapt BB این شرکت که مخصوص بسکتبال هستند، با یک سیستم مخصوص طراحی شده اند که با فشار دکمه ای در کفش فعال می شود و بندهای آن را می بندد. اما اکنون دستیار مجازی گوگل می تواند این کار را انجام دهد.
درهمین راستا گوگل قابلیت های دستیار صوتی هوشمند خود را به اپلیکیسن «نایت اداپت» اضافه کرده و کافی است کاربران به موبایل خود دستور دهند «هی گوگل بند کفش مرا ببند» تا فرمانشان اجرا شود.
این کفش دارای یک موتور و حسگرهای مختلف است که حس می کند چه زمانی کفش در پای فرد شل شده و طوری عمل می کند تا بند کفش را محکم ببندد.
این درحالی است که گوگل تصمیم دارد دستیار مجازی خود را به اپلیکیشن های طرف سوم از جمله توئیتر و اسپاتیفای نیز اضافه کند.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
معاون امور فرهنگی کمیته امداد در گفتوگو با جامجم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس