به گزارش جام جم انلاین به نقل از ایسنا،این نرم افزار نه تنها میتواند با بیش از ۹۵ درصد دقت، آلزایمر را با هزینه ناچیز تشخیص دهد؛ بلکه میتواند نتیجه گیری خود را توضیح دهد و این ترتیب به پزشکان اجازه دهد تا دقت تشخیص آن را دو بار بررسی کنند.
مدتهاست این نتیجه حاصل شده است که آلزایمر میتواند در استفاده از زبان افراد تأثیر بگذارد. افراد مبتلا به آلزایمر معمولاً اسمها را با ضمایر جایگزین میکنند و ممکن است از جملاتی طولانی برای گفتن غیر مستقیم احساسات خود استفاده کنند. برای مثال به جای اینکه بگویند من گرسنهام میگویند: در معدهام احساس بدی را حس میکنم چون چیزی نخوردهام.
با طراحی سیستم هوش مصنوعی به راحتی این علائم قابل شناسایی و بررسی هستند.محققان طی این مطالعه قادر به تولید نرم افزاری شدند که نه تنها میتواند علائم شناخته شده آلزایمر را به طور دقیق شناسایی کند ، بلکه الگوهای زبانی ظریفی را که قبلاً نادیده گرفته شده بود نیز شناسایی میکند.
این سیستم همچنین میتواند معیارهای جدیدی را که ممکن است در آینده توسط سایر تیمهای تحقیقاتی شناسایی شوند، در بر گیرد؛ بنابراین با گذشت زمان دقیق تر میشود.
محققان این نرم افزار گفتند: ما سیستم خود را به گونه ای شفاف و خوب طراحی کردیم و اگر محققان دیگر نشانگرهای جدید آلزایمر را شناسایی کنند ، ما میتوانیم به سادگی آنها را در ساختار سیستم خود اضافه کنیم تا نتایج بهتری نیز بدست آوریم.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم