سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،کیک ماکارونی و پنیر ایده جالبی است که میتوان آن را شکل دیگری از مک اند چیز دانست. این بار ماکارونی و پنیر با مقداری کالباس بیکن و پیاز سرخ شده مخلوط میشوند و در قالب فلزی به شکل کیک پخته میشوند. چیزی که بیشتر از همه طعم کیک ماکارونی و پنیر را تعیین میکند نوع پنیر است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
پنیر رنده شده | 3 پیمانه |
ماکارونی فرمی | 500 گرم |
کالباس بیکین دودی | 300 گرم |
پیاز | 1/2 پیمانه |
خامه | 2 پیمانه |
آرد | 1/3 پیمانه |
کره | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 5 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
بیشتر بخوانید:
حال پیاز و بیکن سرخ شده را به ماکارونی اضافه کنید. قدری هم نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغ ۵ دقیقه صبر کنید تا ماکارونی و پنیر خنک شود. اگر تخم مرغ را به پنیر داغ اضافه کنید بلافاصله داخل آن سفت میشود و بعداً کیک خودش را نمیگیرد. تخم مرغها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید. وقتی مخلوط ماکارونی و پنیر خنک شد، تخم مرغهای همزده را به آن اضافه کنید.
خوب کف قالب مورد نظر را با کره چرب کنید و بعد هم آرد بپاشید. مخلوط ماکارونی و پنیر را داخل قالب بریزید و به آرامی آن را فشار بدهید تا کمی فشرده شود. حال آن را ۳۵–۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملاً پخته و طلایی رنگ شود. میتوانید یکی دو دقیقه آخر شعله روی فر را روشن کنید تا روی کیک ماکارونی و پنیر هم طلایی شود.
۱۵ دقیقه صبر کنید قالب خنک شود سپس کیک را در ظرف مورد نظر برگردانید. برای سرو، ۱/۲ پیمانه سس پنیر باقیمانده را مجدداً گرم کنید و روی کیک بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد