سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج، زیتون پرورده یکی از چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند چاشنی هایی مثل ترشی در کنار غذاهای اصلی سرو می شود. زیتون پرورده اصل متعلق به شهرهای شمال کشور مانند گیلان و رودبار است.
زیتون بدون هسته |
۵۰۰ گرم |
مغز گردو |
۳۰۰ گرم |
رب انار |
۲ پیمانه |
پودر نعناع |
۱ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن |
۱ قاشق غذاخوری |
آبلیمو |
۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
۲ قاشق غذاخوری |
دانه انار خشک شده |
۲ قاشق غذاخوری |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد