مجید ابهری آسیب شناس و رفتار شناس اجتماعی در مصاحبه با خبرنگار جام جم آنلاین یکی از عوامل قتل های خانوادگی را ضعف در مدیریت خشم دانست و بیان کرد: «برای بررسی و ریشه یابی اینگونه قتل ها باید به تاریخچه خانواده برگشت. اعتیاد یا ناتوانی در کنترل خشم از عوامل داخلی این قتل هاست».
ابهری قتل های ناموسی را شعبه ای از جنایات خواند که توسط برادر یا شوهر نسبت به زنان خانواده اتفاق میافتد و دلایلی مانند خیانت یا سرپیچی از قوانین خانواده دارد.
این آسیب شناس با تجربه 5 سال سرپرستی در مرکز جمع آوری و نگهداری دختران فراری دلایل فرار از خانه را اینطور شرح داد: «این فرارها عمدتا به دلیل روابط عاطفی یا سخت گیری والدین یا ازدواج هایی است که مورد قبول خانواده نیست».
مجید ابهری علت شناسی اینگونه قتل ها را در گسترش فضای مجازی و دوستی هایی خواند که در این فضا اتفاق میافتد.
وی عشق به وجود آمده بین رومینا و پسر 35 ساله را بر اساس فریب و دروغ خواند و گفت: «از نظر رفتار شناسی در خانواده هایی که دختران کمبود محبت پدر و برادر خود را دارند به سمت اظهار علاقه مردان دیگر کشیده می شوند».
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ