
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به پیام توییتری منتشر شده توسط مورگان اورتاگوس، سخنگوی وزرات امور خارجه آمریکا، درباره نمایشگاه دستاوردهای حقوق بشری ایران که در ژنو برگزار شد، در صفحه توئیترش نوشت:«جداً برگزاری یک نمایشگاه «حقوق بشری» ایالات متحده عالی خواهد بود. ساقط کردن هواپیمای مسافربری، تبعیض علیه سیاهان، بمباران غیرنظامیان در جنگ های بی پایان: از ویتنام گرفته تا عراق و یمن... بگذریم از حمایتهای تمام و کمال از وحشی ترین و غیر انسانی ترین رژیم های تروریست در منطقه. «دورویی بی شرمانه» به معنای واقعی کلمه!»
اورتگاس روز گذشته در توئیتی نمایشگاه دستاوردهای حقوق بشری کشورمان که در ژنو برگزار شده را زیر سوال برده و ایران را «یکی از بزرگترین ناقضان حقوق بشر» خوانده بود.
نمایشگاه دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه حقوق بشر، از روز دوشنبه ۱۳ آبان در محل دفتر سازمان ملل متحد در ژنو گشایش یافت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد