رونق آپاراتخانه ها

: فی الحال مملکت از بابت فستیوال فجر ، در ازدحام بوده ، هر کس هر کجا بوده به فکر ابتیاع بلیط افتاده ، به دوست و آشنا تلگرافات فرستاده ، ایضا بی سیم زده بلکه دو ، سه فقره بلیط از برای خود ابتیاع کرده
کد خبر: ۱۲۲۸۳۲
، در ایام فستیوال به سالون های سینما رفته ، آقایان آکتورها و بانوان آکترس را از نزدیک دیده ، دوشادوش آنها نشسته ، فیلم تماشا کرده ، حظ کافی ببرد.
لکن هر چقدر در ایام فستیوال ملت نسبت به سینماتوگراف شایق می شوند ، در غیر این ایام ، هیچ عنایت به سینما نداشته ، هیچکس به سینما نرفته ، همه جا سوت و کور بوده ، لکن خدا اموات آقایان و بلکه نسوان سوپراستار را رحمت کند که بالاخره گل روی میرزا محمدرضاخان گلزار و میرزا امین خان حیایی و ایضا مهناز بیگم افشار ، گلشیفته خاتون فراهانی صبیه میرزا بهزادخان - و قس علهذا ، هم که شده یک سری رعیت و سرباز از برای تماشای گیس بریده و بی وفا و قس علهذا به سینما رفته ، چراغ آپاراتخانه را روشن نگه داشته و گرنه باید که حضرات سینمادار تغییر کاربری داده به امورات دیگر مشغول می شدند. لکن این سینما، بسیار امور مهمی بوده ، با آن می شود من غیرمستقیم رعیت را آموزش داده به لحاظ امورات کولتوری سطحش را بالا برده ، بر همین اساس وزارتخانه مربوط بسیار همت کرده ، در این امورات راسا مداخله نموده ، وعده و وعید داده که یک سری فیلم که مفسده نداشته ، ایضا آموزنده بوده ، در فستیوال امسال اکران بدهند. لکن ملت از الان به سراغ پیش خرید بلیطها رفته بلکه سر موعد دست پخت وزارتخانه را چشیده ، ببیند این سینمای مطلوب که می گویند، کجاست و چه شکلی است؛ علی ای حال رویت آقایان آرتیست هم برای خودش کیفی دارد که نگو و نپرس . ضمنا یک خبر هم بود از بابت این هوگو چاوز و دانیل اورتگا که به علت ضیق وقت در راپورت بعدی برایتان تلگراف خواهیم زد. زیاده جسارت.

راپورت / میرزاسید علی میرفتاح
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها