فاطمهالسادات حسینی، طلبه همدانی که چند شب پیش مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بعد از یک روز بستری در بیمارستان و انجام چند آزمایش و سونوگرافی از بیمارستان مرخص شدم.
وی افزود: من تحصیلات حوزوی خود را در سطح2 سپری کردم. چند شب پیش همراه با خانوادهام در میدان باباطاهر بودیم که پدرم پس از مشاهده وضعیت بد یک خانم بد حجاب به او تذکر لسانی داد که مورد توهین و فحاشی خانم بد حجاب و خانوادهاش قرار گرفت. او دنبال پدرم آمد و همچنان فحاشی میکرد. سعی کردم آن خانم را آرام کنم که نشد. او به من حملهور شد و ضربهای به ناحیه شکمم زد. او و همراهانش چادرم را پاره کردند و مرا مورد ضرب و شتم قرار دادند.
خانم طلبه جوان ادامه داد: آنها با فریاد مردم را در محل جمع کرده بودند. آنها اصلا توجه نکردند و به فحاشی و ضرب و شتم ادامه دادند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....