در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
از گلبرگهای بنفش زعفران میتوان در صنایع رنگسازی استفاده کرد. ولی روستاییان از خشک شده آن به همراه حنا استفاده میکنند. میشود برای تغذیه دام هم از آنها استفاده کرد که ارزش غذایی آن بیشتر از کاه است.
بنههای کوچک در صنایع نشاستهسازی استفاده میشود، چون دارای 22 - 20 درصد نشاسته است.
زعفران در اصل یک گیاه دارویی است که از قدیم
به عنوان آرامبخش، نشاطآور، تقویتکننده کبد، قاعدهآور، تسهیلکننده زایمان و در صورت مصرف زیاده از حد عامل سقط جنین استفاده میشده.
بعد از هفت سال که پیازها برداشت شدند، نباید در آن مزرعه دوباره زعفران کاشت.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم