در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
از گلبرگهای بنفش زعفران میتوان در صنایع رنگسازی استفاده کرد. ولی روستاییان از خشک شده آن به همراه حنا استفاده میکنند. میشود برای تغذیه دام هم از آنها استفاده کرد که ارزش غذایی آن بیشتر از کاه است.
بنههای کوچک در صنایع نشاستهسازی استفاده میشود، چون دارای 22 - 20 درصد نشاسته است.
زعفران در اصل یک گیاه دارویی است که از قدیم
به عنوان آرامبخش، نشاطآور، تقویتکننده کبد، قاعدهآور، تسهیلکننده زایمان و در صورت مصرف زیاده از حد عامل سقط جنین استفاده میشده.
بعد از هفت سال که پیازها برداشت شدند، نباید در آن مزرعه دوباره زعفران کاشت.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه