
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا ، اگر به تاریخ چهلساله انقلاب اسلامی و اتفاقاتی که در این سالها در ابعاد مختلف نظامی اعم از هوایی، زمینی، دریایی و اطلاعاتی در زمینه مواجهاتی که بین کشورمان و دشمنان رخ داده است، بنگریم، به خوبی و وضوح به این نکته واقف میشویم که نظام جمهوری اسلامی در تمامی این ابعاد با رشد و پیشرفتی فوقالعاده روبرو بوده است.
خلیج فارس یکی از عرصههای همیشگی تنازع بین دشمنان و کشورمان بوده است که البته امروز قدرت اول در این منطقه جمهوری اسلامی است؛ ایرانِ امروز به برکت خون شهدا در اوج اقتدار در این منطقه قرار دارد و هماکنون امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس بر عهده نیروهای دلاور نظامی کشورمان است.
حالا شاید برایتان سؤال پیش آید که چرا تنگه هرمز تا این حد مهم و استراتژیک است؛ برای فهم بهتر این مسئله توصیه میکنیم اینفوگرافیک ذیل را مشاهده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه
در گفتوگوی اختصاصی با نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران مطرح شد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم