می خواهید بهتر بو کنید؛ تمرین کنید!

محققان دانشگاه نورث وسترن می گویند قوه بویایی رامی توان تقویت کرد. حس بویایی ممکن است به شکل دقیق ملکول بو که واکنشی را در مغز تحریک می کند بستگی داشته باشد. اما این همه موضوع نیست.
کد خبر: ۱۲۱۴۵۵

وقتی به فردی که یک خیار تازه را بو می کند گفته شود خیار کپک زده است ، تجربه بسیار متفاوتی خواهد داشت.
اکنون محققان در آزمایشگاه یک عصب شناس بهنام دکتر گات فرید دریافته اند که پس از بوییدن عطر یک گل برای چند دقیقه ، شخص توانایی تازه ای برای حس عطر گل های مختلف پیدا می کند.
وقتی یک بو را به مدت طولانی تجربه می کنیم ، حس بویایی ما با بوهایی که در همین گروه هستند آ}نا می شود.
کسانی که بوی یک گل را مدتی استشمام می کنند قادر به تمییز بین انواع عطر گل ها خواهند بود. یا افرادی که بوی نعنا ، یا بو های الکلی یا کتونی را تجربه می کنند در مورد شناسایی این گروه تخصص پیدا می کنند. محققان با استفاده از MRI دریافته اند این یادگیری غیر فعال روش پاسخگویی مرکز بو در مغز را به بو های مختلف تغییر داده است.
نتیجه اینکه اطلاعات درباره یک بو در این نواحی مغز تثبیت شده نیست اما به شدت انعطاف پذیر بوده بسرعت با تجربه بوییدن تجدید می شود و بر این اساس انسان قادر است هزاران بوی مختلف راتشخیص دهد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها