آغاز سری جدید «دستپخت»

سیدوحید حسینی، مجری و کارگردان مسابقه آشپزی «دستپخت» با اشاره به آغاز پخش این برنامه از سوم تیر به خبرنگار مهر بیان کرد: مسابقه دستپخت در پنج سال در فرم‌های مختلفی اجرا شده و تنها مسابقه آشپزی حرفه‌ای در ایران بوده است.
کد خبر: ۱۲۱۴۰۰۱

وی با اشاره به آموزش آشپزی در این مسابقه یادآور شد: ما از سال گذشته تجربه جدیدی داشتیم و کسانی را که برای شرکت در این مسابقه آشپزی و آموزش انتخاب کردیم افرادی بودند که از آشپزی چیزی نمی‌دانستند.
حسینی درباره فصل جدید این برنامه نیز اظهار کرد: امسال شرکت‌کننده‌ها را از بین دختران و پسران ۱۹ تا ۲۵ سال که علاقه‌مند به آشپزی بودند انتخاب کردیم، ما هر روز برای آنها کلاس برگزار می‌کنیم و مدرسان شروع کردند به ارائه آموزش از پایه تا به سطح پیشرفته برسند.
وی درباره این‌که این افراد چگونه انتخاب شده‌اند، توضیح داد: این دختران و پسران جوان طی فراخوانی برای مصاحبه آمدند و ما خواستیم در این مصاحبه به یقین برسیم که آیا اینها این آمادگی را دارند که آشپزی را به عنوان شغل آینده خود انتخاب کنند یا خیر. متقاضیان زیادی از تهران و شهرستان داشتیم و از میان ۲۵۰۰ نفر حدود ۲۴ نفر را انتخاب کردیم. این افراد از نظر آشنایی با آشپزی صفر هستند و بعد همزمان آموزش می‌بینند و مسابقه می‌دهند.
حسینی با بیان این‌که این مسابقات به صورت گروهی برگزار می‌شود، گفت: ما در کارهای گروهی خیلی قوی نیستیم و چند سال است والیبال ما یا چند رشته ورزشی گروهی مقام می‌آورد و بیشتر ورزش‌های تک نفره ما مقام می‌آورد. به همین دلیل ما تلاش کردیم به این بچه‌ها یاد دهیم که کار در آشپزخانه کار‌ی گروهی است.
تهیه‌کننده دستپخت درباره پخش این مسابقه عنوان کرد: پخش این مسابقه از سوم تیر ساعت ۲۳ آغاز شد و از یکشنبه تا چهارشنبه، هفته‌ای چهار قسمت آن روی آنتن می‌رود که در ۴۰ قسمت پخش می‌شود و تا اول محرم ادامه دارد.
وی با اشاره به نحوه جذابیت بخشی به این برنامه یادآور شد: دستپخت نزدیک‌ترین مسابقه آشپزی به معیار مسابقه‌های دنیاست. با این حال مشکلی در حوزه برنامه سازی آشپزی وجود دارد که مخاطب نه بو را می‌فهمد نه طعم غذا را و نمی‌تواند در این اتفاقات سهیم شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها