تمایل ژاپن به میانجیگری میان ایران و آمریکا

ژاپن با در نظر گرفتن اقدام ایران برای کاهش سطح تعهدات برجامی خود گفت که خواهان به کار گیری روابط دیرینه ژاپن با ایران برای صلح و ثبات منطقه‌ای است و به گفته یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه این کشور، ژاپن می‌تواند میان آمریکا و ایران میانجی‌گری کند.
کد خبر: ۱۲۰۵۴۷۰
تمایل ژاپن به میانجیگری میان ایران و آمریکا

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، دولت ژاپن امیدوار است که بتواند در راستای حفظ توافق هسته‌ ای ایران میان آمریکا و ایران میانجیگری کند.

یاسوتوشی نیشیمورا، معاون دبیر کابینه ژاپن روز پنجشنبه در یک کنفرانس خبری به دنبال تصمیم ایران برای کاهش سطح تعهدات برجامی خود اظهار کرد: ما به این توجه داریم که ایران در حال خارج شدن از توافق هسته‌ای است.

وی با در نظر گرفتن این موضوع گفت:ما قصد داریم با به کارگیری روابط دوستانه دیرینه خود با ایران به صلح و ثبات منطقه‌ای کمک کنیم.

همچنین یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه ژاپن با ادعای این که هر دو طرف به دنبال مذاکره هستند درباره نقش ژاپن برای میانجیگری گفت که محدودیتی وجود دارد اما ژاپن می‌تواند نقشی داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها