یک دختر مکزیکی به نام «دَنیلا سوتو انیس» جایزه «بهترین سرآشپز جهان» را در سال جاری (۲۰۱۹) از آنِ خود کرد تا به این ترتیب جوان‌ترین برنده این جایزه با ۲۸ سال سن باشد. برگزارکنندگان جایزه «۵۰ رستوران برگزیده جهان» این جایزه را به خاطر پخت خلاقانه غذا در دو رستوران مدرن مکزیکی کوزمی و اتللا در شهر نیویورک به او دادند.
کد خبر: ۱۲۰۴۲۸۳

به گزارش تابناک، دنیلا در مکزیکو سیتی پایتخت مکزیک به دنیا آمد و وقتی ۱۲ سال داشت به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد. او عشق به غذا پختن را از مادربزرگ، مادر و خاله‌هایش که آشپز‌های درجه یکی بودند به ارث برد. اندوخته‌های کودکی به او کمک کردند تا در سن پایین یعنی وقتی 15 سال داشت در یک رستوران مکزیکی کار کند.او چند سالی هم زیر نظر یک سرآشپز مکزیکی معروف به نام «انریکو اولیویرا» در رستوران Pujol زادگاهش فنون آشپزی را فراگرفت و چند جایزه در مکزیکوسیتی به دست آورد و کار مستقل خود را با رستوران سنّتی مکزیکی به نام کوزمی در نیویورک آغاز کرد که فقط غذا‌های مکزیکی در آن سرو می‌شد. او با تلاش و کوشش فراوان توانست توجه بهترین تِیستر‌های غذا در نیویورک را به خود جلب کند.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها