
به گزارش تابناک، دنیلا در مکزیکو سیتی پایتخت مکزیک به دنیا آمد و وقتی ۱۲ سال داشت به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد. او عشق به غذا پختن را از مادربزرگ، مادر و خالههایش که آشپزهای درجه یکی بودند به ارث برد. اندوختههای کودکی به او کمک کردند تا در سن پایین یعنی وقتی 15 سال داشت در یک رستوران مکزیکی کار کند.او چند سالی هم زیر نظر یک سرآشپز مکزیکی معروف به نام «انریکو اولیویرا» در رستوران Pujol زادگاهش فنون آشپزی را فراگرفت و چند جایزه در مکزیکوسیتی به دست آورد و کار مستقل خود را با رستوران سنّتی مکزیکی به نام کوزمی در نیویورک آغاز کرد که فقط غذاهای مکزیکی در آن سرو میشد. او با تلاش و کوشش فراوان توانست توجه بهترین تِیسترهای غذا در نیویورک را به خود جلب کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد