پشت صحنه

سالوادور دالی و داعش

حالا آرام‌آرام آن پف نوروزی صورت‌هایمان خوابیده و دستمان روی کیبوردها ضرب معمول و پرسرعت خودش را گرفته. این حرفی را که می‌زنیم شاید بگذارید به حساب شعارزدگی و اینها، اما باور کنید ما هم که مثل شما روزهای واپسین تعطیلات را با لطیفه‌هایی دردناک درباره نخستین روز کاری سال سپری کردیم، حالا فهمیده‌ایم چقدر دلمان برای تحریریه تنگ بوده است و خبر نداشتیم.
کد خبر: ۱۱۹۹۷۸۸

شاید به لحاظ جذابیت‌های رسانه‌ای به ما پیله کنید که سیل و پیامدهای آن این روزها همه رسانه‌ها را پر کرده و شما هم به گروه جامعه جام‌جم اضافه شده‌اید و در حالی که شاید چندان وظیفه و رسالت مطبوعاتی‌تان نباشد، ول کن ماجرا نیستید. اما این را بگوییم که ما سعی کرده‌ایم فارغ از وظیفه‌ای که درباره پرداختن به پیامدهای این بلای جدید احساس می‌کنیم، پرداخت‌هایی خواندنی از ماجراها به دست دهیم و فراموش نکنیم که بالاخره فراتر از پرداختن به رسالت‌هایمان باید طوری بنویسیم که برای شما خواندنی باشد. امروز سوژه صفحه 9 را - یعنی همین صفحه‌ای که در دست دارید - از لابه‌لای گل‌های به‌جامانده در خانه‌های لرستانی‌ها و خوزستانی‌ها آورده‌ایم. میثم اسماعیلی با مسؤول کانون تربیت فکری کودکان و نوجوانان خوزستان حرف زده تا از جزئیات فعالیت‌ آنها برای بچه‌های سیل‌زده در این استان و دیگر نقاط بداند.
در صفحه ده، آذر مهاجر که مـی‌دانـیــد از خـبـــرنـگـــاران بدپیله حوزه کاغذ است در گسترده‌ترین تلاشش برای دورشدن از حوزه تخصصی‌اش نهایتا توانسته کمی دورتر شود و از کاغذ به کتاب برسد! گزارش او، ریز و درشت نمایشگاه آینده کتاب تهران را در بسته‌ای جمع و جور ارائه داده؛ راستی چه نمایشگاهی بشود امسال با سیل و نوسان عجیب نرخ کاغذ و دلار.
علی رستگار را امروز در حالی در تحریریه یافتیم که در حال گفت‌وگویی گرم و صمیمی با یک آقایی بود که ظاهرا سبیل مکرری داشته است همیشه. مــــا کــــه نمـی‌دانستیـم او بــا چـه کـســـی پـشــت خــط در
حــــــال گفــــت‌وگـــوسـت حـــدس و گمان‌هایمان را گذاشتیم روی میز و نهایتا از سالوادور دالی یا علی دایی (نسخه بایرن مونیخ) نتوانستیم فراتر برویم. بعدا متوجه شدیم او با کامران تفتی، بازیگر و مجری به بهانه چهل‌سالگی‌اش به گفت‌وگو نشسته بود و در بخشی از گفت‌وگو هم بحث به سبیل کشیده بوده است. محصول این گپ را در صفحه یازده بخوانید.
گزارش صفحه دوازده را هم از دست ندهید؛ محصول قلم محمدصادق علیزاده که معروف است به کتابخوانی بینابینی در حوزه‌های مختلف. در همین گزارش علیزاده هم که درباره بازوهای تبلیغاتی داعش است، امضای مطالعاتش در سیاست‌های رســــانـــه‌ای گــــروه‌هـــــای تکــفـــیـــری
مشهود است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها