
وی ادامه داد: من چند بار پیش از این، طراحیهایی برای دکور این برنامه کردم؛ اما از آنجا که خودم را راضی نمیکرد، به نتیجه نرسید و با آقای مدیری گفتوگوهای بیشتری در این زمینه داشتیم.
قانع توضیح داد: ما بیشتر روی طراحی کار کردیم چون میخواستیم دکور امسال به نسبت سریهای قبل بهتر شود و اکنون به طرحی رسیدم که به نظر خودم خوب شده است. ما چند بار برای طراحی دکور اتود زدیم و در نهایت به صحنهای رسیدیم که در آن قابهایی از تصاویر مردم ایران را در جایی شبیه قصر و موزه میبینیم.
وی عنوان کرد: یکی از مشکلات ما این بود که دو ستون مزاحم در سالن محل فیلمبرداری وجود دارد که کمی ما را درگیر کرده بود و بهتازگی این مشکل هم حل شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد