
به گزارش جام جم آنلاین از میزان، علی اکبر مختاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز گفت: با استقرار بازرسین مقیم در محل نمایشگاه بهاره اصناف بر اثر پایش نحوه توزیع گوشت در این نمایشگاه تا به امروز ۱۴ نفر اصلی دستگیر شدند.
وی بیان داشت: یکی از افراد دستگیرشده که عامل توزیع گوشت در نمایشگاه بوده با هدایت شدگان در صفهای مردمی اقدام به جمع آوری گوشتها جهت توزیع خارج از شبکه میکردند که شخص مورد نظر دستگیر و به بازداشتگاه اعزام شد و پس از دو روز حبس با قرار ده میلیارد ریالی آزاد شده تا پرونده وی رسیدگی شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز همچنین از ادامه استقرار قضات تعزیرات حکومتی استان البرز در نمایشگاه و برخورد با دلالان گوشت تا پایان طرح خبر داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است