مانکن‌ها در راه فضا

ناسا به اسپیس ایکس اجازه داد برای نخستین‌بار، کپسول تجاری جدید خود را برای حمل فضانوردان به طور آزمایشی به فضا ارسال کند. این کپسول همراه یک مانکن به فضا ارسال می‌شود.
کد خبر: ۱۱۹۵۱۴۳

به گزارش مهر، ناسا به شرکت اسپیس ایکس اجازه داده روز شنبه Crew Dragon، کپسول تجاری جدید برای اعزام فضانوردان به فضا را آزمایش کند. این نخستین پرتاب کپسول مذکور است.در این ماموریت هیچ فضانوردی به آسمان نمی‌رود و فقط یک مانکن همراه ۲۰۰ کیلوگرم بار به ایستگاه فضایی بین‌المللی اعزام می‌شود. این ماموریت شش روزه است. طبق اعلام اسپیس ایکس، این مانکن با لباس فضانوردی زنانه به آسمان می‌رود و هدف از این آزمایش، تضمین امنیت کپسول برای فضانوردان است. همچنین این مانکن مجهز به حسگرهای مختلف است و هرگونه تغییرات ناگهانی را در سرعت رصد می‌کند. تغییرات ناگهانی سرعت، گرانش مصنوعی یا G-load ایجاد می‌کند.
اگر این نیرو قدرتمند باشد، ممکن است فضانورد بیهوش یا مجروح شود. علاوه برآن حسگرهای دیگر این مانکن دما را می‌سنجد و سطح سروصداهای خطرناک و ارتعاشات فضاپیما در هر نقطه ماموریت را رصد و بررسی می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها