نتایج مطالعات نشان می‌دهد مصرف هله هوله‌های مضر ( چرب و شور و شیرین ) موجب افزایش ریسک ابتلا به اختلالات روان شناختی نظیر اختلال دوقطبی و افسردگی می‌شود.
کد خبر: ۱۱۹۴۴۰۴

خوراکی‌های مضر نه تنها برای متابولیسم بدن مضر هستند، بلکه موجب افزایش ریسک مشکلات روان شناختی نظیر اختلال دوقطبی و افسردگی می‌شوند.مشخص شده است مصرف مواد خوراکی پرقند با ابتلا به اختلال دوقطبی مرتبط است، در حالی که مصرف غذاهای سرخ شده یا فرآوری شده با افسردگی ارتباط دارد. به همین دلیل است متخصصان تاکید می‌کنند دستورالعمل‌های رژیمی برای افراد مبتلا به بیماری روانی باید در نظر گرفته شود تا بتوان این بیماری‌ها را کنترل کرد. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد، خوردن مواد غذایی فاقد ارزش تغذیه‌ای مثل شیرینی و شکلات و مصرف نکردن فیبر و انواع میوه و سبزیجات تازه می‌تواند به‌شدت باعث افزایش ریسک ابتلا به افسردگی حاد شود. / مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها