در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش ایلنا، گوشت کبابشده را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. محققان دریافتهاند نوعی از اسید چرب به نام CLA که بهطور طبیعی در گوشت گاو، گوسفند و لبنیات یافت میشود عاملی برای دفع چربی است. نتایج یک تحقیق نشان میدهد، افرادی که بهمدت شش ماه این اسید چرب را در غذای خود دریافت کردند، 4 درصد کاهش در توده چربی داشتهاند که این کاهش عمدتا در ناحیه پاها بوده است بنابراین کباب را دریابید!
شاید سوزاندن زبان با یک سس تند و آتشین کاری ظالمانه و بیرحمانه بهنظر برسد، ولی این کار مبنای علمی کاملا قدرتمندی دارد.
نتیجه مطالعهای در ژورنال تغذیه بالینی نشان داده، چند داوطلب شجاع دانمارکی بعد از خوردن مقداری کاپسائیسین (ماده موثر فلفل) تمایل زیادی به خوردن غذا نداشتهاند.
اسفناج: اسفناج جدا از اینکه منبع غنی آهن بهشمار میآید حجم بسیار زیادی هم فیبر دارد. فیبر موجود در اسفناج دوبرابر اغلب سبزیها به بدن کمک میکند تا چربیها را به شکل موثرتری متابولیزه کند. تحقیقات نشان داده، افزودن اسفناج به برنامه غذایی روزمره تا 7 درصد کالری دریافتی را کاهش میدهد، چون عبور غذا از دستگاه گوارش را کندتر میکند.
نخود: نخود و نخودفرنگی غنی از فیبرهای قابل جذب است که شما را سیر نگه میدارد. البته ممکن است مقداری مزاج شما را بههم بریزد. مطالعهای که توسط دانشمندان اسپانیایی روی 200 نفر بیمار که اضافه وزن داشتند انجام گرفته، نشان داد وقتی این افراد بهمدت چهار ماه از یک رژیم غذایی با درصد فیبر بالا (متکی بر نخود) پیروی کردند پنج کیلو وزن از دست دادند. این مقدار وزن فقط بهواسطه خوردن نخود واقعا چشمگیر است.
تخممرغ: نتایج مطالعهای در ژورنال تحقیقات تغذیه این نکته را برمبنای مقایسه خوردن صبحانههای مختلف نشان داده است.
نان و کیکهای شیرین جدا از محتوای چربی خود، باعث بالا رفتن سطح قند خون شده و در نتیجه فرد را وادار میکنند تا بیشتر بخورد. در عوض خوردن تخممرغ بهدلیل کمیت و کیفیت بالای پروتئین خود، دریافت کالری روزانه را کاهش داده و بهمدت طولانیتری شما را سیر نگه میدارد.
پاستا: یکی از بدترین عوارض وزن کم کردن، کاهش حجم عضلات است؛ خوشبختانه مطالعهای که در ژورنال دیابت، چاقی و متابولیسم به چاپ رسیده نشان داده، غذاهایی با مقدار نشاسته پایین (آنهایی که قند خون را بلافاصله بالا نمیبرند) با حفظ توده عضلانی به کاهش وزن کمک میکند.
بنابراین خوردن پاستا، سیبزمینی آبپز یا تنوری، نان جو و نانهای سبوسدار عضلات شما را حفظ میکند.
پروبیوتیک: دانشمندان آلمانی دریافتهاند، افراد چاق در دستگاه گوارش خود با مشکل تعادلنداشتن میان باکتریها روبهرو هستند که باعث دریافت کالری بیشتری در بدن آنها میشود اما در افراد لاغر باکتریها، کالری بیشتری مصرف کرده و کالری دریافتی فرد را کاهش میدهند بنابراین خوردن روزانه محصولات پروبیوتیک بویژه ماست، تعادل باکتریایی دستگاه گوارش را برقرار خواهد کرد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر