یک ناشر با 2 پرفروش تالیفی

در بین پرفروش ترین کتاب‌های عمومی تالیفی همانطور که مشاهده کردید، کتاب «یادت باشد» از انتشارات کاظمی جایگاه اول فروش را به خودش اختصاص داده است، انتشاراتی که در جایگاه چهارم این رده بندی هم با کتاب «سربلند» حضور دارد. این خبر باعث شد تا برای پیگیری کم و کیف آمار اعلام شده سراغ یکی از اعضای نشر شهید کاظمی برویم.
کد خبر: ۱۱۸۷۶۳۶

مخاطبان این کتاب‌ها
مجید شکرالهی در گفت‌وگویی که با جام‌جم داشت ابتدا درباره کتاب «یادت باشد» که پیشتر در یکی از گزارش‌ها به‌صورت مفصل به آن پرداختیم، درباره این اثر و میزان فروش آن بیان کرد: این کتاب پیش از آن که آیت ا... خامنه‌ای در دیدار با اعضای مجلس خبرگان از آن صحبتی کنند، تا 12 بار چاپ شده بود، در ادامه هم با وجود آن که این کتاب هنوز یکساله نشده و در اسفندماه از آن رونمایی شد، چاپ سی وسوم آن امروز در بازار است و تیراژ آن هم از 90 هزار تا گذشته و حدود 95 هزار تیراژ تا به حال از آن توزیع شده است. آماری که برای کتابی با موضوع مدافعان حرم که بدون حمایت از سازمانی به‌صورت خصوصی منتشر شده، جای شکر دارد.
طیف خریداران این کتاب و مخاطب سازی برای آن هم از مواردی بود که او درباره‌اش می‌گوید: بحث تبلیغات و نوع قلمی که برای نوشتن داستان آن انتخاب شد از مواردی است که روی جلب مخاطب تأثیر زیادی داشت. همچنین از شروع کار همه مراحل با همکاری همان مخاطب پیش رفت یعنی در موارد مختلفی از نوع نگارش، طرح روی جلد، توزیع و تبلیغ و... با همکاری مردم در فضاهای مختلف مجازی ادامه دادیم. این‌ها باعث شد تا مخاطب از ابتدا با کتاب درگیر باشد و این طور نیست که یک سازمان کتاب را بخرد و آن را توزیع کند بلکه می‌توانم بگویم 90 درصد فروش ما از طریق کتابفروشی‌ها و مخاطبان بوده است.
او ادامه داد: مخاطبان این کتاب هم بیشتر جوانان هستند، کسانی که به دنبال سبک زندگی هستند، چرا که در این کتاب یک سبک زندگی ساده در قالب اسلامی با زبان عامیانه و قابل فهم ارائه شده است. مسائلی که آن قدر ساده و روان بیان شده اند که هر کسی می‌تواند آن را درک کند.
کیفیت مهم است
کتاب «سربلند» هم اثر دیگر این انتشارات بود که با تیراژ 15 هزار ، امسال ششمین چاپ خود را پشت سر می‌گذارد.
شکرالهی در پاسخ به میزان گستردگی مخاطبان این آثار هم می‌گوید: این موضوع را می‌توانید در شبکه‌های اجتماعی لمس کنید، فکر می‌کنم اگر یک کتاب خوب نوشته شود و در مرحله بعد به خوبی توزیع شود، مخاطبش را پیدا می‌کند. ما کتاب‌های زیادی داریم که یکی از این المان‌ها را ندارد و جایگاه خود را هم پیدا نمی‌کند. اتفاقی که در حوزه آثار مذهبی و شهدا وجود دارد و ما همچنان در آن مشکل داریم. برای این کتاب‌ها هم سعی کردیم در کنار انتخاب مناسب‌ترین شیوه نگارش، آن را به بهترین شکل پخش کنیم و این باعث می‌شود هر خواننده‌ای که از آن استقبال می‌کند، خودش یکی از مبلغان اثر شود. با تمام این‌ها با وجود آن که این کتاب جایگاه اول را دارد هنوز هم به دست خیلی‌ها نرسیده و هنوز هم جای کار دارد.
طرح پاییزه کتاب هم از مواردی بود که او پیرامونش بیان کرد: با اوضاع پیش آمده برای کاغذ شرایطی ایجاد شده که خیلی از آنهایی که می‌خواهند هم نمی‌توانند کتاب تهیه کنند و چنین طرح‌هایی یک کمک محسوب می‌شوند؛ اما در صورتی که مدیریت درست صورت بگیرد. در واقع اگر برنامه‌ریزی مناسب و جامعی صورت بگیرد، می‌توان انتظار داشت پاسخ درستی از آن گرفته می‌شود.
شکرالهی در آخر هم از ترجمه کتاب «یادت باشد» به زبان عربی و توزیع این کتاب در پیاده‌روی اربعین گفت. او همچنین از فعالیت در حوزه بین‌الملل و ترجمه کتاب‌ها به زبان‌های مختلف مثل اردو و انگلیسی برای انتشار آن در سطح گسترده‌تر گفت. علاوه بر این‌ها اختصاص عواید حاصل از فروش کتاب‌ها به فعالیت‌های جهادی در مناطق محروم از دیگر مواردی بود که او به آن اشاره کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها