زردچوبه ماده‌ای‌ غذایی است که به عنوان یکی از مواد اصلی غذاها در همه آشپزخانه‌ها وجود دارد. این ادویه طلایی رنگ علاوه بر یک چاشنی فوق‌العاده خواص قوی و ضد التهابی نیز دارد.
کد خبر: ۱۱۸۳۹۳۶

به گزارش فارس، زردچوبه دارای ترکیبات طبیعی ضد التهابی به نام کورکومینوئیدها (ماده زردرنگ زردچوبه) است که این ترکیبات تاثیر مثبتی بر بیماری‌های مختلف دارند. از زردچوبه برای دفع بیماری‌های قلبی و کاهش خطر سرطان‌های خاص استفاده می‌کنند.
همچنین اضافه کردن زردچوبه به وعده غذایی می‌تواند به کاهش وزن کمک کند.
زردچوبه سرشار از آنتی‌اکسیدان است؛ به همین دلیل می‌توان با افزودن آن به غذا به سلامت و شادابی پوست کمک کرد.کاهش دردهای مفصلی نیز با مصرف زردچوبه امکان‌پذیر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها