
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا ، علی جعفری دیزگانی افزود: در این آتش سوزی که عصر روز دوشنبه، 17 دی ماه رخ داد سه نفر از کارکنان مهمانسرا دچار سوختگی شدند.
وی اظهار کرد: مصدومان دچار سوختگی این حادثه به بیمارستان شهید رجایی گچساران منتقل شده بودند که دو نفر از آنان بصورت سرپایی مداوا و از بیمارستان ترخیص شدند.
رئیس روابط عمومی شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران اضافه کرد: مصدوم دیگر این حادثه که دچار سوختگی بیشتری شده بود توسط آمبولانس شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران به شیراز اعزام شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد