محکوم به قصاص عفو شد

معاون دادستان مشهد در امور اجرای احکام کیفری گفت: مجرمی که از سوی دادگاه این شهر به قصاص قطع دست محکوم شده بود، پیش از اجرای حکم مورد عفو شاکی قرار گرفت.
کد خبر: ۱۱۸۰۶۴۶
محکوم به قصاص عفو شد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا ، مجتبی عندلیب افزود: فرد محکوم به قصاص سال 1394 در منطقه رضویه مشهد با استفاده از شمشیر دو بند انگشت دست راست شاکی را قطع کرده بود.

وی گفت: رسیدگی به این جرم در دادگاه کیفری یک مشهد صورت گرفت و حکم قصاص صادر شد، این حکم پس از تایید دیوان عالی قرار بود صبح امروز سوم دی در زندان مرکزی مشهد اجرا شود.

معاون دادستان مشهد در امور اجرای احکام کیفری افزود: پیش از اجرای حکم، با مصالحه صورت گرفته و رضایت فرد شاکی از اجرای حکم قصاص صرفنظر شده و لغو اجرای آن صورت گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

«جام‌جم» در گفت‌وگو با رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد

میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

نیازمندی ها