در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یکی از راههای مقاوم کردن بدن داشتن تغذیه سالم است که ما در اینجا طرز پخت سه نوع غذا را که ایمنی بدن را بالا میبرد به شما آموزش میدهیم.
سالاد سبزیجات
مواد لازم:
جوانه گندم یا ماش: یک پیمانه / سیبزمینی بزرگ: یک عدد / قارچ: یک پیمانه / فلفل دلمهای رنگی: از هر کدام یک برش کوچک / هویج بزرگ: یک عدد / پیازچه: 6عدد/ سیر: 2 حبه / روغن زیتون: به مقدار لازم / آبلیموی تازه: 3 قاشق غذاخوری / نمک: به میزان لازم
سیبزمینی را شسته و میپزیم و وقتی کمی خنک شد به تکههای دلخواه خرد میکنیم. قارچها، فلفل دلمهایها و هویج را هم شسته و خرد میکنیم و پیازچه و سیر را هم خوب خرد کرده و با هم مخلوط میکنیم. سیبزمینیهای خرد شده را اضافه کرده و سالاد را با نمک و فلفل مزهدار میکنیم. در انتها کمی روغن زیتون و جوانههای گندم یا ماش را همراه با آبلیمو ترش تازه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
خورشت ذرت
مواد لازم:
سینه مرغ کوچک: یک عدد / ذرت پخته: یک لیوان / لوبیا چیتی پخته: یک لیوان / پیاز: یک عدد / ربگوجه فرنگی: 3 قاشقغذاخوری / پودر سیر: یکچهارم قاشق چایخوری / زیره سبز: یکچهارم قاشق چایخوری / گشنیز: 100گرم / روغن: به میزان لازم / نمک، فلفل و زردچوبه: بهمیزان لازم
روغن را در ظرف مناسبی ریخته و پیاز را در آن خرد کرده و روی حرارت میگذاریم تا کمی نرم شود. رب گوجه را اضافه کرده و با پیاز تفت میدهیم. سپس سینه مرغ را شسته، خرد کرده و در قابلمه میریزیم. وقتی مرغ پخت لوبیا چیتی پخته، ذرت، پودر سیر، زیره، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. خورشت را روی حرارت کم میگذاریم تا جا بیفتد. در انتها گشنیز را شسته، خرد کرده و به خورشت اضافه میکنیم. این خورشت خوش طعم و مقوی را با برنج سرو میکنیم.
خوراک ماهی
مواد لازم:
ماهی(بدون استخوان): یک عدد / سیبزمینی متوسط: 2عدد / زیتون بدون هسته: 100گرم / پیاز رازیانه: 2 عدد / رزماری: 2 شاخه / روغن: به میزان لازم / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن را در قابلمه مناسب ریخته و پیاز رازیانه و رزماری را شسته، خرد کرده و همراه با زردچوبه در روغن تفت میدهیم تا نرم شود. سیبزمینی را میپزیم و وقتی خنک شد به قطعات دلخواه خرد میکنیم.
ماهی که باید ترجیحا بدون استخوان و قطعا بدون چربی باشد را شسته، خرد کرده و به رازیانه و رزماری اضافه میکنیم و روی حرارت کم میگذاریم تا با کمی آب بخارپز شود. وقتی ماهی پخت آن را با نمک و فلفل مزهدار کرده و سیبزمینی خرد شده و زیتون بیهسته را اضافه میکنیم. وقتی همه مواد با هم خوب مخلوط و مزه دار شد زمان سرو این غذای سالم و پرانرژی است.
مژده مظهری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: