2000 واحد مسکونی جدید، تحویل مددجویان شد

2000 واحد مسکونی دیروز ‌در مراسمی با حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، تحویل مددجویان زلزله‌زده این نهاد در کرمانشاه شد.
کد خبر: ۱۱۷۵۷۶۶

به گزارش جامجم، پرویز فتاح در آیین تحویل واحدهای مسکونی جدید به مددجویان زلزلهزده کمیته امداد با اشاره به اینکه خرداد امسال 500 واحد مسکونی تحویل مددجویان این نهاد شد، عنوان کرد: 2000 واحد مسکونی در مناطق قصرشیرین، سرپلذهاب، گیلانغرب، دالاهو، اسلامآباد غرب و ماهیدشت به مددجویان کمیته امداد واگذار شد.

وی با بیان اینکه 2500 واحد مسکونی ساختهشده مربوط به مددجویان 550 روستای استان کرمانشاه است، گفت: این واحدها پس از تجهیز و تأمین امکاناتی مانند آب و برق به خانوارهای تحت حمایت این نهاد واگذار شده است.

فتاح با اعلام اینکه تاکنون 4500 واحد مسکونی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد که در زلزله آسیبدیده بودند تعمیر و تحویل داده شده است افزود: ساخت و تعمیر 2700 واحد آسیبدیده دیگر نیز تا نیمه نخست سال آینده به پایان میرسد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اعلام اینکه متوسط کمکهای مردمی برای ساخت واحدهای مسکونی روستایی 12 میلیون تومان و واحدهای شهری 15 میلیون تومان است، افزود: مردم برای بازسازی منازل مددجویان زلزلهزده کرمانشاه تاکنون 60 میلیارد تومان کمک کردهاند.

وی ادامه داد: از زمان وقوع زلزله تاکنون به ارزش 80 میلیارد تومان کالا و لوازم ضروری میان مردم زلزلهزده این مناطق توزیع شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها