پژوهشگران دانشگاهی در تحقیقی نشان داده‌اند که حتی مصرف نوشیدنی‌های به‌ظاهر سالمی نظیر دوغ و کفیر نیز در صورت عدم توجه و رسیدگی مناسب پس از مصرف، می‌تواند زمینه‌ساز تخریب و پوسیدگی مینای دندان‌ها شود.
کد خبر: ۱۱۶۹۹۶۹

دکتر سیده فاطمه نامدار، استادیار دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این باره گفت: کفیر یکی از انواع محصولات لبنی پروبیوتیک است که از طریق تخمیر شیر با دانههای کفیر تهیه میشود. دانههای کفیر علیه انواع گوناگون باکتریها و برخی از قارچها مؤثرند و باعث تغییر در اسیدیته محیط دهانی میشوند . همچنین کفیر باعث ایجاد تغییرات رنگدانه روی دندان میشود که در بلندمدت باعث سایش و خوردگی مینای دندان میشود. بر اساس نتایج، کمترین اثر منفی را بر ریزسختی مینای دندان در میان این سه نوشیدنی، شیرسویا داشت. / ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها