اگر شما هم در خرید فرآورده‌های دریایی دچار تردید می‌شوید که بهتر است از ماهی تازه استفاده کرده یا بسته‌های ماهی منجمد را خریداری کنید به نکاتی که در ادامه می‌آید توجه کنید:
کد خبر: ۱۱۶۵۳۱۸

محصولات تازه

تنها محصولاتی را بخرید که روی لایه ضخیمی از یخ تازه یا درون یخچال عرضه میشوند به طوری که یخ ذوب نشده باشد.

بوی ماهی باید طبیعی و ملایم باشد. هرگونه بوی نامطبوع، ترش یا بویی شبیه آمونیاک غیرطبیعی خواهد بود.

چشم ماهی باید شفاف و کمی محدب باشد.

ماهی یا فیله تازه ماهی باید بافتی سفت و ظاهری براق داشته و عاری از هرگونه ترشحات سفید رنگ و شیری باشد.

زمانی که گوشت ماهی را فشار میدهید باید حالت ارتجاعی داشته و به جای خود برگردد.

فیلههای تازه باید عاری از هرگونه خشک شدگی، رنگ پریدگی و تیره شدن بخصوص در گوشهها باشد.

میگوی تازه باید شفاف، براق و عاری از بو باشد.

محصولات منجمد

از خرید محصولات دریایی منجمد که بستهبندی آنها باز یا پاره شده است، بپرهیزید.

از خرید بستههایی که در طبقات بالایی فریزر هستند اجتناب کنید، چرا که احتمالا اثر باز و بسته شدن در فریزر به دفعات زیاد، دچار نوسانات دمایی میشوند.

وجود کریستالهای یخ یا نقاط ذوب شده در محصول، زنگ هشداری برای شماست، زیرا نشان میدهد ماهی احتمالا دیفراست و مجددا فریز شده است.

بلافاصله پس از خرید، ماهی و سایر محصولات دریایی را در یخچال، روی یخ یا در فریزر قرار دهید. در صورتی که ماهی را تا دو روز پس از خرید مصرف میکنید، میتوانید آن را در یخچال نگهداری کنید. در غیر این صورت ماهی را در پلاستیک یا کاغذهای ضد آب بپیچانید و منجمد کنید.

پس از آمادهسازی غذاهای دریایی، برای احتیاط تمام ظروف مثل چاقو، تختههای برش و حتی سینک را با محلولی از شویندههای کلردار (مایع سفیدکننده) و آب بشویید.

انجمادزدایی

بهترین روش انجمادزدایی ماهی، قرار دادن آن در یخچال برای دیفراست تدریجی است. غوطهور کردن در آب سرد یا در مواقع اضطراری استفاده از مایکروویو میتواند بهعنوان راهکارهای سریعتر مد نظر قرار بگیرد.

دکتر مریم قادری قهفرخی

متخصص صنایع غذایی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها