پس از بازبینی فیلم و تائید داوران به اخراج غفوری

وریا احتمالا محروم می‌شود

وریا غفوری و مصدوم کردن حبیب زاده؛ هر چند در بررسی‌های به عمل آمده نشان داده شد غفوری عمدی در کارش نبوده است اما این احتمال وجود دارد که بازیکن استقلال با محرومیت روبه‌رو شود.
کد خبر: ۱۱۵۸۰۸۷

همه چیز به انتشار یک خبر در فضای مجازی برمیگردد. جایی که فوتبالیها فلش بکی به سال قبل و بازی استقلال و استقلال خوزستان زدند.آنها از این نوشتهاند که جپاروف روی بازیکن حریف خطا کرد اما اخراج نشد. چند روز بعد و بهدلیل همین خطای انجام شده او به کمیته انضباطی احضار شد و کمیته انضباطی تصمیم گرفت بازیکن استقلال را محروم کند.

کمیته انضباطی فصل پیش به استناد بند 3 ماده 65 آییننامه انضباطی با توجه به شدت خطا که امکان داشت بازیکن حریف را مصدوم کند، جپاروف را محروم کرد، اما در مورد وریا غفوری شرایط فرق میکند؛ نخست اینکه کار او عمدی نبود، اما خطایی که مرتکب شد منجر به آسیبدیدگی شدید حبیبزاده شد. میتوان اینطور تصور کرد با توجه به جوی که علیه وریا غفوری راه افتاده و تائید اصفهانیان، رئیس کمیته داوران به این نکته که باید وریا اخراج میشد، کمیته انضباطی این بازیکن را احضار کند و یا حتی یک جلسه محرومیت برای او در نظر بگیرد.

وریا در بازی با ذوب دو گل به ثمر رساند که اگر از بازی اخراج میشد شاید سرنوشت بازی عوض میشد. گروه داوری بازی استقلال و ذوب چندان خوب عمل نکردند و در صحنههای حساس تصمیمات آنها بموقع و درست نبود. در صحنه خطا هم دکتر حیدری بدون در نظر گرفتن شدت خطای وریا روی حبیبزاده اجازه به ادامه بازی داد که این نکته باعث شد او نمره خوبی از این بازی حساس نگیرد. باید دید طی روزهای آینده در نهایت کمیته انضباطی بعد از تماشای فیلم بازی به ماجرای خطای وریا ورود میکند؟ استقلال این هفته بازی فوقالعاده حساسی مقابل تراکتورسازی دارد و هنوز معلوم نیست احضار احتمالی وریا به کمیته انضباطی، قبل از این بازی رخ میدهد یا به هفته آینده موکول خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها