در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
به گزارش مهر، طبق نتایج یک تحقیق گسترده، سیر میتواند موجب بهبود سلامت قلب و سیستم ایمنی بدن شود، به پیشگیری و همچنین مقابله با سرطان کمک کند و میزان تری گلیسیریدها و کلسترول کل را کاهش دهد. به گفته محققان، بسیاری از ترکیبات آن شامل آنتیاکسیدانها و آلیسین است که دارای خواص ضدباکتریایی هستند. برخی از فواید سیر به شکل خام و برخی به شکل پخته وجود دارند. میتوان سیر را به شکل خردشده به انواع خوراکها افزود، به صورت رنده شده به سس سالاد افزود یا آن را همراه با نخود یا لوبیا پوره کرد. اما توصیه میشود همیشه سیر را بهصورت خام مصرف نکنید. میتوانید آن را به شکل پخته آماده کرده و به غذایتان بیفزایید.
سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.
خوردن سیر، مجاری تنفس و خون را پاک میکند و با این کار از شدت تنگی نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن میشود.
سیر رودهها را از عفونتها پاک میکند بخصوص در اطفال با تیفوئید و دیفتری مقابله کرده و مُسکن سیاه سرفه و خروسک است.
سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B1، B2 و B3 است.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد