سیر به عنوان جزئی از خانواده آلیوم که در آن پیاز، پیازچه و تره فرنگی هم قرار دارند، دارای ترکیباتی است که هم فواید زیادی برای سلامت داشته و هم عطر تندی دارد.
کد خبر: ۱۱۵۶۵۰۷

به گزارش مهر، طبق نتایج یک تحقیق گسترده، سیر میتواند موجب بهبود سلامت قلب و سیستم ایمنی بدن شود، به پیشگیری و همچنین مقابله با سرطان کمک کند و میزان تری گلیسیریدها و کلسترول کل را کاهش دهد. به گفته محققان، بسیاری از ترکیبات آن شامل آنتیاکسیدانها و آلیسین است که دارای خواص ضدباکتریایی هستند. برخی از فواید سیر به شکل خام و برخی به شکل پخته وجود دارند. میتوان سیر را به شکل خردشده به انواع خوراکها افزود، به صورت رنده شده به سس سالاد افزود یا آن را همراه با نخود یا لوبیا پوره کرد. اما توصیه میشود همیشه سیر را بهصورت خام مصرف نکنید. میتوانید آن را به شکل پخته آماده کرده و به غذایتان بیفزایید.

سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.

خوردن سیر، مجاری تنفس و خون را پاک میکند و با این کار از شدت تنگی نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن میشود.

سیر رودهها را از عفونتها پاک میکند بخصوص در اطفال با تیفوئید و دیفتری مقابله کرده و مُسکن سیاه سرفه و خروسک است.

سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B1، B2 و B3 است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها