دفتر موسیقی وارد عمل شد

در روزهای گذشته مطالبی مبنی بر اجرای پلی‌بک حمید هیراد در کنسرتش در رسانه‌ها منتشر شد؛ پس از این موضوع دفتر موسیقی وزارت ارشاد وارد عمل شده و می‌گوید فیلم‌های کنسرت این خواننده را مورد بررسی قرار می‌دهد.
کد خبر: ۱۱۵۶۳۹۴

این در حالی است که هیراد در صفحه اینستاگرام خود با انتشار فیلم دیگری که از کنار استیج گرفته شده است، مطرح شدن موضوع اجرای پلیبکش را «تخریبهای سازماندهی شده» میداند و میگوید این «جا به جایی صدای کنسرت» است.

با این حال واحد نظارت و ارزشیابی دفتر موسیقی وزارت ارشاد اعلام کرده که تصمیم دارد فیلمها و و مدارک مربوط به اجراهای مختلف کنسرت اخیر حمید هیراد را بررسی کند. دفتر موسیقی در این زمینه چنین عنوان کرده است: «بهمنظور رفع شبههها و احترام به هنر موسیقی و حقوق علاقهمندان موسیقی، تمامی فیلمها و مدارک مربوط به اجراهای کنسرت اخیر حمید هیراد بررسی میشود و براساس نتیجه به دست آمده از این بررسی تصمیمگیری میشود.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها