افزایش زندانیان مهریه

مدیرعامل ستاد دیه با اعلام آمار3550‌ نفری زندانیان مهریه در کشور گفت: متاسفانه جمعیت زندانیان مهریه با وجود تبلیغات گسترده فرهنگی و به دلیل بالا رفتن ارزش ریالی سکه افزایش یافته است.
کد خبر: ۱۱۵۵۶۰۹

به گزارش جامجم، اسدا... جولایی در مراسم جشن گلریزان «ضامن آهو» که با محوریت آزادی 200 زندانی جرایم غیرعمد در روز میلاد امام رضا(ع) در شهر کرمان برگزار شد، افزود: در این مراسم با کمک 71 میلیارد و 460 میلیون ریالی خیرین 150محکوم مالی و 50 بدهکار دیات ناشی از حوادث کارگاهی و رانندگی آزاد و از بند زندانهای کرمان، جیرفت، کهنوج و رفسنجان به آغوش گرم خانواده باز خواهند گشت.

وی افزود: هماکنون از جمعیت 398 نفری محکومان غیرعمد استان کرمان تنها 161 نفر بابت تضامین و تعهدات بانکی در بند هستند، اما در مقابل 221 مرد ایرانی با موضوعاتی نظیر مهریه و نفقه در حبس حضور دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها