سردار در روبین ماندنی شد

سال گذشته وقتی باشگاه لاتزیو به‌شدت خواهان جذب سردار آزمون بود، خیلی‌ها تصور می‌کردند او اگر منتظر بماند پس از جام‌جهانی می‌تواند حتی به باشگاه بزرگ‌تری منتقل شود. در این سال‌ها او همواره از کنار پیشنهادات خود گذشت.
کد خبر: ۱۱۵۵۴۸۱

زمانی که سردار در روستوف حضور داشت، حتی موفق شد در لیگ قهرمانان اروپا مقابل تیمهای اتلتیکو مادرید و بایرن مونیخ گلزنی کند.

آن روزها او بیش از هر زمان دیگری در چشم بود و به نظر میرسید فرصت برای انتقالش به یک باشگاه بزرگ مهیا شده است.

سردار آزمون اما به همه پیشنهادات پاسخ منفی داد و تصمیم گرفت بعد از جامجهانی روسیه به تیم بهتری برود، ولی حالا اخبار رسیده حکایت از آن دارد که او هیچ جایی نمیرود. کسی به طور دقیق از قرارداد سردار اطلاعی ندارد.

او بازیکن آزاد است یا با روبین کازان قرارداد دارد؟ شایعاتی مطرح شده درباره اینکه او با قربان بردیف روس که سرمربیاش است، قرارداد دارد ولی هنوز این شایعات از سوی کسی تائید نشده است. رسانههای روسیه سال گذشته نوشتند سردار قرارداد دو ساله با روبین کازان دارد ولی اخیرا بعضی رسانهها تائید کردند قرارداد او تمام شده است.

این یعنی روسها هم به طور کامل از وضعیت سردار آزمون با خبر نیستند و نمیدانند قرارداد او چه شرایطی دارد. در همین حال خبرهای موثقی به دستمان رسیده مبنی بر اینکه شماره 20 تیم ملی ایران قصد دارد در فصل جدید باز هم برای باشگاه روبینکازان بازی کند. بدین ترتیب سردار آزمون همچنان در روسیه باقی میماند و بعید به نظر میرسد حالا حالاها تصمیمی برای جدایی از این لیگ داشته باشد.

آزمون به تیم ملی برنمیگردد

سردار آزمون بعد از جامجهانی تصمیم گرفت تا از بازیهای ملی خداحافظی کند. خیلیها ابتدا این تصمیم را احساسی میدانستند و باور نمیکردند او بخواهد واقعا این کار را کند. خیلیها تصور میکردند او این کار را کرده تا بتواند توجهات را به خود جلب کند و از سویی همه آن کسانی که در فضای مجازی توهین میکردند، با عذرخواهی از او بخواهند دوباره پیراهن ایران را به تن کند. شرایط اما حالا تغییر کرده است.

سردار آزمون واقعا تصمیم به خداحافظی گرفته و ظاهرا قصدی برای بازگشت ندارد. سردار میخواهد برگردد ولی نه حالا. اخیرا بیرانوند دروازهبان تیم ملی گفته است: «من با سردار آزمون حرف زدم و او واقعا حاضر به بازگشت نیست.»

در این مدت بازیکنان زیادی با سردار صحبت کردهاند. سعید عزتاللهی، علیرضا جهانبخش، مهدی طارمی و... از جمله این بازیکنان هستند.

هر کدام تلاش کردهاند تا بتوانند سردار را راضی به بازگشت دوباره به تیم ملی کنند، اما مهاجم شماره 20 ایران تاکید کرده قصدی برای بازگشت دوباره به تیم ملی ایران ندارد و میخواهد فعلا از نظر روحی و روانی ریکاوری کند.

البته کارلوس کیروش هنوز صحبتهای جدی با این بازیکن انجام نداده است ولی بعضی از نزدیکان تیم ملی میگویند در صورتی که ماندن کیروش در تیم ملی قطعی شود، آزمون هم به احتمال زیاد برمیگردد.

در واقع بازگشت او تا حد زیادی بستگی به وضعیت کیروش در تیم ملی هم دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها