در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جامجم، محمد مخبر در مراسم افتتاح و بهرهبرداری از بیمارستان برکت شهید ستاری قرچک افزود: بیمارستان برکت شهید ستاری قرچک ورامین که در زیربنایی به مساحت 8300 مترمربع و با تأمین اعتبار 122 میلیارد ریال تکمیل شده، هفتمین بیمارستانی است که طی انعقاد تفاهمنامه سال 1394 میان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر مشارکت ستاد در ساخت و تکمیل ده پروژه بیمارستانی در مناطق محروم کشور ساخته و امروز افتتاح آن انجام شد.
وی با تأکید بر این که عمده فعالیتهای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حوزه اشتغالزایی و مشارکتهای اقتصادی در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور است، تصریح کرد: خدا را شاکریم که توانستهایم تاکنون بالغ بر 400هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد کنیم. مخبر با اشاره به اینکه سال گذشته هزینه 70 هزار نسخه بیماران سرطانی را پرداخت کردیم، افزود: همچنین 500 هزار بیمار مناطق محروم را بیمه تکمیلی درمان کردیم. وی با اشاره به فعالیت ساخت دارو در بنیاد برکت گفت: با این اقدامات هم جلوی بخشی از واردات داروهایهای تِک را میگیریم و هم قیمت تمام شده دارو را پایین میآوریم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بیان کرد: مأموریت اصلی ما توانمندسازی مناطق محروم است. در چند سال گذشته، با 45 هزار میلیارد تومان از منابع مختلف اعم از فاینانس یا کمکهای دولتی یا منابع داخلی ستاد، 400 هزار شغل ایجاد کردیم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: