
به گزارش جام جم آنلاین علی محمد اسفنانی مدیر کل تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به اینکه باهمکاری وزارت صنعت معدن تجارت، بانک مرکزی ،سازمان استاندارد و دانشگاههای علوم پزشکی جلسات بسیاری در مورد گرانفروشی،تقلب و احتکار کالا صورت گرفته گفت: بر اساس گزارش های واصله پرونده هایی تشکیل شده که در حال رسیدگی است.
وی با تاکید بر اینکه گشت های مشترک سازمات تعزیرات بصورت مرتب در حال فعالیت هستند افزود:در دو الی سه محور 40 شرکت وارد کننده تلفن همراه که از طرف وزیر محترم ارتباطات اسامی آنها اعلام شد مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد که 35 شرکت در تهران و 5 شرکت دردیگر استان های کشور در این بخش فعال بودند ،بر این مبنا پرونده تخلفاتی آنان ابتدا به وزارت صنعت و معدن به عنوان مرجع شناسایی تخلف ارجاع شد و ما منتظر اعلام نظر این وزارتخانه هستیم.
معاون سازمان تعزیرات حکومتی برآورد اولیه تخلف یکی از این شرکت ها را 5 و نیم میلیارد تومان اعلام کرد و گفت:در بحث خودروها 6481 فقره ثبت سفارش غیر قانونی صورت گرفته بود که طبق اعلام صورت گرفته و اطلاعات اولیه مشخص شد که 1900 دستگاه خودرو ترخیص و مابقی هنوز ترخیص نشده است.
وی با بیان اینکه با بررسی سازمان تعزیرات این پرونده به عنوان جرایم سازمان یافته تلقی و به دادگستری داده شد افزود:بعد از ورود رئیس قوه قضاییه به مساله ،منتظریم تا نتیجه بررسی پرونده از طرف این قوه اعلام شود.
علی محمد اسفنانی گفت:در بحث تجهیزات پزشکی که ازمباحث بسیار مهم است حدود 270 هزار قلم تجهیزات پزشکی وارداتی وجود دارد که 100 قلم آن مصرف بالایی را دارد لذا در بحث گران فروشی و تقلب در این بخش درحال بررسی هستیم و به همین دلیل شعبه ای را در معاونت غذا ودارو وزارت بهداشت مستقر کردیم تا اگر تخلفی مشاهده شد با سرعت بررسی شود.
وی با بیان اینکه بحث تقلب و گرانفروشی د ر تجهیزات پزشکی ،داروهای بیهوشی دراتاق عمل ،برخی تجهیزات مربوط به بدن بیمار در قلب گوش و یا وسایل ارتوپدی از اهمیت بالایی در تقلب قاچاق و گران فروشی مواجه است افزود:با جدیت مباحث را پیگیری می کنیم و مقرر شده که وسایل پزشکی و دانپزشکی به شرکت های داخلی غیر خبره ارائه داده نشود تا از این مسیر کنترل جدی صورت گرفته و هر مرجع صنفی و فروشگاهی اجازه فروش چنین کالا هایی را نداشته باشند.
معاون سازمان تعزیرات حکومتی در مورد کنترل بازار لوازم خانگی گفت:تعزیرات حکومتی جلسات بسیاری را با وارد کنندگان وسایل خانگی بخصوص برند های خاص داشته و با آنها اتمام حجت کرده که با هر گونه انبار کردن ، احتکار و اختفا کالا برخورد می کند.
وی افزود: اخیرا دراقدامی وزیر صنعت معدن و تجارت نیز ستاد مبارزه با احتکار و اختفا کالا را تشکیل داده که سازمان حمایت از تولید و مصرف کنندگان نیز عضو این ستاد است و به این بخش کمک می کند.
اسفنانی گفت: در بحث لوازم خانگی نیز موارد خبری داریم که درروز های آینده اخبار آنرا به اطلاع همگان خواهیم رساند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد